Ervaringen van een aantal dansers:

Karen R : " Alies draagt de groep liefdevol en zorgzaam, zonder dat ze je iets oplegt. Dansen met jezelf en met de ander, in contact komen met jezelf. Verrassend en voelen "oh ja, ik ben er zelf ook nog"... Een avondje quality-time..."

Trenke: "Sinds Alies begon, kom ik regelmatig bij haar Biodanzalessen. Hoewel ik van tevoren verwacht had dat ze niet echt iets voor mij zouden zijn, bleek het tegendeel het geval. In je eentje lekker losgaan op een mooi dansnummer, of samen met één of meer groepsleden dansen op de muziek, is erg fijn. Ook krijg ik er meer inzicht door in mijn eigen gevoelens. Alies is een heel warme persoon, die zelf erg geniet van het dansen. Dat is aan alles te merken. Iedereen mag meedoen in zijn eigen tempo en op een manier die bij hem of haar past. De instructies hoeven niet heel nauwgezet gevolgd te worden, als je je daar niet prettig bij voelt. Heb je bijvoorbeeld moeite met oogcontact of knuffelen, doe dit dan alleen als het goed voelt en anders niet. Mijn man over mijn biodanza-ervaringen: 'Je komt er altijd zo vrolijk van thuis!' Kortom: een aanrader!"

Karen B: " Ik ben vaak moe van de week en heb geen zin om de deur nog uit te gaan. Toch sleep ik mezelf regelmatig naar biodanza, al is het alleen maar omdat ik tegen Alies had gezegd dat ik zou komen ;-). En wat ben ik altijd weer blij dat ik ben gegaan! Ook al spreken niet alle oefeningen me aan, niets is vervelend en het meeste is fijn. Ik kan me heerlijk laten gaan op de mooie muziek, uitbundig of ingetogen, voel me gezien, gehoord en gewaardeerd. Door Alies en door de andere mooie mensen die Alies om zich heen verzamelt."

Willemijn : " Alies danst met passie, liefde en vol overgave, prachtig om naar te kijken en om mee te doen. Ze straalt zoveel kracht en energie uit, prachtig! Ik heb meegedaan en heb moeite om mezelf over te geven aan de dans en de mensen en om mee te gaan met mijn gevoel maar als ik bij Alies ben voel ik mij gelijk op mijn gemak. Lieve mens je doet het geweldig."